Seuran työntekijät

5.4.2017

Juniorivalmennuspäällikkönä on aloittanut 20.3. Joni Hack. Jonin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta joni@lahdenmailaveikot.fi ja puhelimitse numerosta 040 216 3950. Juniorivalmennuspäällikön työtehtäviin kuuluu junioritoiminnan organisointi painopisteenä uusien harrastajien aktivointi, yhteistyöpolkujen rakentaminen muiden lajien kanssa, yhteistyö varhaiskasvatuksen ja koulutoimen kanssa sekä suunnitelmallisen, pitkäjänteisen juniorivalmennuksen johtaminen pelaaja- ja valmentajapolkuineen. Joni voi tarvittaessa myös satunnaisesti tuurata valmentajia juniorijoukkueiden harjoitusten vetämisessä.

 

Seurakoordinaattorina on aloittanut 1.4. Arto Määttä. Arton yhteystiedot ovat arto.m.maatta@gmail.com, p. 040 739 1916. Seurakoordinaattorin työtehtäviin kuuluu tuomari- ja ohjaajapalkkiolaskutus, kenttä-, sali- sekä bussivarausten hoitaminen ja laskutus, kausijulkaisun koonnin ja kioskitoiminnan organisointi, tuomarointi sekä tuomareiden kouluttaminen. Seurakoordinaattori ei hoida joukkueille kuuluvia tehtäviä, esim. toimi kioskimyyjänä tai hanki harjoituspeleihin tuomareita. 

Kesätyöntekijäksi on valittu Katja Vironen, joka aloittaa tehtävässä 2.5. Katjan yhteystiedot ovat katja.vironen@outlook.com, p. 045 148 0813.  Kesätyöntekijä toimii tuomarivastaavana, tuomarina, pesiskoulurehtorina, kaikenlaisissa ohjaustehtävissä junioripäällikön oikeana kätenä sekä avustaa edustusjoukkueiden sekä c-ikäisten sm-karsintasarjan ottelutapahtumien järjestelyissä. Kesätyöntekijä ei tee joukkueiden talkootöitä, kuten kioski-, tulostaulu- tai kirjurivuoroja.