LMV:n E-pojille Sotkamon leirillä pelisarjan voitto!

15.7.2017


Lahden Mailaveikkojen E-poikien osallistuminen valtakunnalliselle tenavaleirin pelisarjaan tuotti hienon tuloksen

Lahtelaiset junioripesäpalloilijat pärjäsivät hienosti valtakunnallisella Tenavaleirillä. Leiri järjestettiin Sotkamossa 9.-14.7.2017. E-poikien joukkue osallistui pelisarjaan voittaen kaikki pelaamansa ottelut.  Pelisarjassa oli mukana 37 joukkuetta. Finaalissa kaatui Nivala luvuin 8-3. Voiton perustana oli poikien erittäin hyvä ja tiivis ulkopeli, joka tylsytti vastustajien yritykset kerta toisensa jälkeen. Leirin pelisarjan Itä-Länsi-otteluun Mailaveikoista valittiin Eeli Levanen. Joukkueen parhaana palkittiin Santtu Tiusanen ja tsempparina Niklas Parikka. Pelinjohtajina toimivat Jarkko Kanto ja Juha Parikka. Onnittelut koko joukkueelle ja pelinjohdolle!

Sotkamossa nähtiin myös lahtelaista tyttöenergiaa, sillä Espoo-Roihu-Lahti -yhteisjoukkueessa pelasi kolme lahtelaista tyttöä ja pelinjohtajana oli Lahden Marja Kouki. Tyttöjen pelisarjan itä-länsi-otteluun valittiin LMV:n Isabella Iivonen. Onnittelut Isabellalle!

LMV:n nuorisotuomareiden osaaminen huomioitiin leirillä. 120 tuomarin joukosta tyttöjen kilpasarjan itä-länsi-ottelun syöttötuomariksi nimettiin Eemeli Laine ja poikien kilpasarjan finaaliottelun syöttötuomariksi Niko Jokinen. Onnittelut pojille!

Leirikesä jatkuu 16.7 Turussa D-ikäisten Suurleirillä sekä 23.7 Oulussa C-ikäisten Nuorisoleirillä.