Alueleiri 2020

Alueleiri 2020
PPL Etelä

 

Lahden Mailaveikot järjestää PPL:n yhteisen G-D -ikäisille suunnatun alueleirin 5.-7.6.2020. Leirin valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa ja iso joukko leirin tekemiseen osallistuvia innokkaita onkin ehtinyt kokoontua useamman kerran ideoimaan upeaa leiriviikonloppua unohtumattomine oheisohjelmineen. 

 

Lahti tarjoaa erittäin hyvät puitteet alueleirille; majoittumiseen on varattu vähintään kolme koulua ja käytössä on kaikkiaan 14 kenttää, joista viisi rouhenurmikenttiä ja yksi hiekkatekonurmi. Pelien pääpaikkana ja sydämenä toimii Lahden klassinen Kisapuisto, jossa pelejä pelataan viidellä kentällä.

 

Leirin teemana on ympäristönsuojelu ja vihreät arvot. Tämä sopii hyvin yhteen sen kanssa että Lahti on vuonna 2021 Euroopan ympäristöpääkaupunki. Leirillä suosimme Lahden mainiota pohjavettä ja vältämme pullovettä. Yritämme myös pitää biojätteen määrän mahdollisimman pienenä. Leirin aikana kannustamme joukkueita miettimään tapoja joilla pienentää ekologista jalanjälkeä esim. suosimalla kimppakyytejä.

 

Lue lisää: greenlahti.fi -sivustolta

 

Luvassa on huikea leiriviikonloppu,
nähdään kesällä Lahessa!

 

Jussi Penttilä

Leirijohtaja