Kuntopesis

Matalan kynnyksen pesistoiminta jatkuu Lahden Mailaveikoilla kun LMV ja Lahden Seudun Kuntourheilijat ry jatkavat yhteistyötä myös tänäkin vuonna.

Lahden Seudun Kuntourheilijat ry. on v.2017 perustettu seura, jonka keskeisiä lajeja ovat pesäpallo, salibandy sekä sulkapallo.

Toiminnassa periaatteena on, ettei pelaajan ikä, sukupuoli, taitotaso tai sääntöjen perusteellinen osaaminen ole esteenä osallistumiselle. Iältään nuorimmat ovat täysi-ikäisyyden tienoilla ja vanhimmat jo eläkkeellä. Osaamisen vähimmäisvaatimusta ei ole vaan riittää, että jokainen tekee parhaansa omalla tasollaan.

Matalan kynnyksen pesiksen pariin mahtuu kaiken tasoiset osaajat, vasta-aloittelijatkin voivat nauttia kannustavasta ilmapiiristä ilman turhia paineita. Heittämistä, lyömistä ja sääntöjä opetellaan tarvittaessa yhdessä, aikaisempaa osaamista/tietämystä ei tarvita.

Riittää, kun osallistujat tulevat kentälle iloisella ja hyvällä asenteella liikkumaan ja kuntoilemaan. Emme pelaa kilpailullisia sarjapelejä, vaan harjoituskerroilla pelailemme osallistujien kesken höntsäpeliä, jonka lisäksi pelaamme muutaman ystävyysottelun kesän aikana.

Pesistoiminta käynnistyy heti säiden salliessa, yleensä huhtikuun loppupuolella/toukokuun alussa ja pelailemme  pääsääntöisesti 1-2 krt/viikko Metsäkankaan koulun kentällä, osoitteessa: Suitsikatu 10, 15830 Lahti, sekä Sol-areenan hiekkakentällä, osoitteessa: Launeenkatu 7, 15610 Lahti

 

Pelikenttänä Metsäkankaan koulun kenttä, varakenttänä Kisapuisto sekä SOL-areenan kentät.

Pelikerrat kesällä 2021 ovat ti ja to klo 17.30 alkaen.

Maksut ovat seuraavanlaiset kesäkauden osalta: tarjoamme 2 ilmaista kokeilukertaa, jonka jälkeen maksu tulee suorittaa. 

Lahden Seudun Kuntourheilijoiden (LaSku ry.) jäseniltä 15€/kausi  ja ei jäseniltä 20€/kausi. Liittymismaksu 10€

Maksuvälineinä käyvät Smartum liikunta-/kulttuurisetelit, käteinen sekä myös korttimaksu.

Vakuutusyhtiö Op tarjoaa pesäpallokaudelle vakuutuksen, mikä sisältää myös lisenssin.
Pelaajat voivat ottaa vakuutuksen halutessaan, asiasta informoidaan lahden Seudun Kuntourheilijat -ryhmässä. 

 

Tervetuloa rohkeasti mukaan.

 

Ajantasaiset tiedot kokoontumisista ja muista meneillään olevista asioista saat liittymällä Lahden Seudun Kuntourheilijat (LaSKu) Facebook -ryhmään   

https://www.facebook.com/groups/1383328305050854

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Yhteyshenkilö:

Jani Veijola
045-1141351
jani.veijola@lahdenseudunkuntourhelijat.fi