Matalan kynnyksen pesis

Matalan kynnyksen pesistoiminta käynnistyy Lahden Mailaveikoilla kun LMV ja Lahden Seudun Kuntourheilijat ry käynnistävät yhteistyön.

Lahden Seudun Kuntourheilijat ry. on v.2017 perustettu seura, jonka keskeisiä lajeja ovat pesäpallo ja salibandy.

Toiminnassa periaatteena on, ettei pelaajan ikä, sukupuoli, taitotaso tai sääntöjen perusteellinen osaaminen ole esteenä osallistumiselle. Iältään nuorimmat ovat täysi-ikäisyyden tienoilla ja vanhimmat jo eläkkeellä. Osaamisen vähimmäisvaatimusta ei ole vaan riittää, että jokainen tekee parhaansa omalla tasollaan.

Matalan kynnyksen pesiksen pariin mahtuu kaiken tasoiset osaajat, vasta-aloittelijatkin voivat nauttia kannustavasta ilmapiiristä ilman turhia paineita. Heittämistä, lyömistä ja sääntöjä opetellaan tarvittaessa yhdessä, aikaisempaa osaamista/tietämystä ei tarvita.

Riittää, kun osallistujat tulevat kentälle iloisella ja hyvällä asenteella liikkumaan ja kuntoilemaan. Emme pelaa kilpailullisia sarjapelejä, vaan harjoituskerroilla pelailemme osallistujien kesken höntsäpeliä jonka lisäksi pelaamme muutaman ystävyysottelun kesän aikana.

Pesistoiminta käynnistyy heti säiden salliessa, yleensä Huhtikuun loppupuolella/Toukokuun alussa ja pelailemme  pääsääntöisesti 1-2 krt/viikko Metsäkankaan koulun kentällä, osoitteessa: Suitsikatu 10, 15830 Lahti.

 

Talvikausi 2018-2019 on käynnistynyt sählyn ja sulkapallon muodossa.

Sulkapalloa pelaamme lauantaisin klo 13-15 Mukkulan yläkoulun liikuntasalissa jossa käytössämme on 2 sulkapallokenttää. Vaihtoehtoisesti hyödynnämme salia myös muihin lajeihin osallistujien toiveiden ja mahdollisuuksien mukaisesti. 

Sählyä pelaamme sunnuntaisin Ahtialan koulun salissa klo 17-19.

Maksut ovat seuraavanlaiset talvikauden osalta: 

Sulkapallo: Lahden Seudun Kuntourhelijoiden (LaSku ry.) jäseniltä 6€/krt  ja ei jäseniltä 8€/krt

Sähly: Lahden Seudun Kuntourheilijoiden (LaSku ry.) jäseniltä 3€/krt  ja ei jäseniltä 5€/krt.

Maksuvälineinä käyvät Smartum liikunta-/kulttuurisetelit, käteinen sekä myös korttimaksut onnistuvat viikosta 49 alkaen. 

Tervetuloa rohkeasti mukaan, peleissä noudatamme samaa matalankynnyksen toimintaa kuten pesäpallonkin merkeissä.

 

Ajantasaiset tiedot kokoontumisista ja muista meneillään olevista asioista saat liittymällä Facebook -ryhmään Somepesis Lahesta.    

https://www.facebook.com/groups/201120760286197/

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Yhteyshenkilö:

Jani Veijola
045-1141351
veijjo1980(at)gmail.com