F-pojat (2011–2012)

 

Talvikausi 2021 starttaa viikolla 44. Uusia junioreita mahtuu mukaan ja harjoitusryhmään ovat tervetulleita kaikki vuosina 2011 ja 2012 syntyneet pojat.

Tervetuloa tutustumaan - lähtötasovaatimuksia ei ole, eivätkä tutustumiskäynnit sido mihinkään. 

Marraskuusta vuoden loppuun uudet kiinnostuneet juniorit voivat tulla ilmaiseksi kokeilemaan lajia joukkueen harjoituksiin. Omia varusteita ei välttämättä tarvita, jonkin verran lainavarusteita löytyy. Räpylä ja kypärä tärkeimmät. Vakuutus pitää osallistujilla olla. Sen voi hommata oman vakuutusyhtiön kautta tai liiton lisenssipalvelun kautta. Myöskään mitään ilmoittautumista ei vaadita. Voit vain ilmestyä paikalle ja tulla kokeilemaan miltä meno maistuu. Varusteeksi sisäpelikengät (suurhallilla pärjää lenkkareillakin), juomapullo ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Suosittelemme pitkiä housuja jottei polviin tule palovammoja.

Harjoitukset talvella 2021 seuraavasti:

  • Keskiviikkoisin Suurhallin nurmella klo 16.45 - 18.15
  • Lauantaisin Kariston koululla klo 13.30-15.00

Tarkemmat tiedot harjoituspaikoista täältä

Lisätietoja harjoituksista ja niihin osallistumisesta voi tiedustella alla mainituilta henkilöiltä.

Pesis on kesälaji jota harjoitellaan myös talvella. Seuramme arvoihin kuuluu monipuolisen liikunnallisen elämäntavan edistäminen. Eli vaikka et pääsisi kuin osaan harjoituksista, niin olet silti yhtä tervetullut mukaan!

Pesäpallo on kohtalaisen edullinen harrastus. F-junnuissa koko kausi maksaa arviolta noin 100€-200€ . Tämän lisäksi kustannuksia tulee lisenssistä ja kesän leireistä jos niihin haluaa osallistua. 

Seurassamme noudatetaan seuran yhteisiä pelisääntöjä, jotka pääset näkemään täältä.

 

Joukkueenjohtaja: 

Pasi Laakso,

f-pojat(at)lahdenmailaveikot.fi

040-5042964 

 

Valmennus:

Sakari Sahamies, vastuuvalmentaja

sakari.sahamies@lahdenmailaveikot.fi

Ari Herranen, apuvalmentaja

Jaakko Kuoppa, apuvalmentaja

 

 

 

TERVETULOA MUKAAN!