pesis100 maraton ottelu

Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Lahden Mailaveikot ja Lahden Seudun Kuntourheilijat järjestävät yhdessä Pesis100 Maratonottelu-tapahtuman.Tapahtumassa pelataan 100 tuntia pesistä yhteen putkeen viikolla 38 (21.-25.9.2022). Aloitetaan keskiviikkona puolilta päivin ja lopetellaan sunnuntaina illansuussa. Jakaudumme kahteen joukkueeseen, sinisiin ja valkoisiin ja pelaamme yhden 100 tuntia kestävän pelin. Jaamme pelivuorot niin että, että kaikille on tarjolla ns. omantasoista peliä.


Kutsumme kaikki pesäpallon ystävät mukaan tapahtumaan pelaamaan ja/tai toimitsija- ja talkootehtäviin: alkaen pienimmistä junnuista, pelaajien vanhempiin ja muihin sukulaisiin aina edustusjoukkueiden pelaajiin asti. Olit seuran toiminnassa mukana tai et, kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita osallistumaan tapahtumaan, missä tahansa tarjolla olevassa roolissa. Kahden tunnin pelivuoroja on tarjolla tapahtuman aikana yhteensä 1200 kpl, joten kaikki halukkaat saavat varmasti pelata useammankin vuoron. Lisäksi toimitsijoille on tarjolla 400 2 tunnin vuoroa, joten toimitsijoille ja talkoolaisille (pelinjohtajat, tuomarit, kirjurit, muita talkoolaisia) on myös kova tarve.

Osallistumismaksu: aikuiset 10€/hlö, lapset 5€/hlö, yritykset 500€/12-15 hlöä (sisältäen yrityksen logon järjestävien seurojen kotisivuille sekä tapahtuman mainosjulisteeseen).

Ilmoittautuminen:

Joukkueet, yksittäiset henkilöt, oppilaitokset ja muut.

Yritykset, ilmoittaudu tästä!