Kuntopesis

Matalan kynnyksen pesistoiminta jatkuu Lahden Mailaveikoilla kun LMV ja Lahden Seudun Kuntourheilijat ry jatkavat yhteistyötä myös tänäkin vuonna.

Lahden Seudun Kuntourheilijat ry. on v. 2017 perustettu seura, jonka keskeisiä lajeja ovat pesäpallo, salibandy sekä sulkapallo.

Toiminnassa periaatteena on, ettei pelaajan ikä, sukupuoli, taitotaso tai sääntöjen perusteellinen osaaminen ole esteenä osallistumiselle. Iältään nuorimmat ovat täysi-ikäisyyden tienoilla ja vanhimmat jo eläkkeellä. Osaamisen vähimmäisvaatimusta ei ole vaan riittää, että jokainen tekee parhaansa omalla tasollaan.

Matalan kynnyksen pesiksen pariin mahtuu kaiken tasoiset osaajat, vasta-aloittelijatkin voivat nauttia kannustavasta ilmapiiristä ilman turhia paineita. Heittämistä, lyömistä ja sääntöjä opetellaan tarvittaessa yhdessä, aikaisempaa osaamista/tietämystä ei tarvita.

Riittää, kun osallistujat tulevat kentälle iloisella ja hyvällä asenteella liikkumaan ja kuntoilemaan. Emme pelaa kilpailullisia sarjapelejä, vaan harjoituskerroilla pelailemme osallistujien kesken höntsäpeliä, jonka lisäksi pelaamme muutaman ystävyysottelun kesän aikana.

Tervetuloa rohkeasti mukaan

Ajantasaiset tiedot kokoontumisista ja muista meneillään olevista asioista saat liittymällä Lahden Seudun Kuntourheilijat (LaSKu) Facebook -ryhmään


Yhteyshenkilö:

Jani Veijola
045-1141351
jani.veijola@lahdenseudunkuntourhelijat.fi


Lahden Mailaveikot ry.

Lahden Mailaveikot ry. / Tilisys Oy
Ratavartijankatu 11
15170 Lahti


toimisto(at)lahdenmailaveikot.fi


y-tunnus 0149689-6


PESÄPALLON ERIKOISSEURA JO VUODESTA 1929. 

BASEBALLIA JA KRIKETTIÄ MYÖS.