LMV:llä oli vahva edustus Itä-Länsi-otteluissa
Julkaistu: 12.09.2022 21.24

LMV:llä oli vahva edustus Itä-Länsi-otteluissa

Viime viikonloppuna pelattiin E-, D- ja C-ikäisten Itä-Länsi-ottelut kolmella paikkakunnalla. Lahden Mailaveikoilta oli vahva edustus, jokaisessa ikäsarjan otteluissa. Yhteensä 22 pelaajan ja neljän valmentajan voimalla.

Sastamalassa E-pokien kilpasarjan Itä-Länsi-ottelussa pelasi Aapo Sahamies, Eetu Laakso ja Aleksi Tynkkynen. Ottelun tulos ratkottiin supervuorossa Idän hyväksi. Idän pelinjohtajina oli LMV:n valmentajat Sakari Sahamies ja Ville Laukkanen. Kentän parhaaksi pelaajaksi valittiin Aapo. E-poikien pelisarjassa LMV:tä edusti Roope Mäkinen ja tasainen ottelu päättyi niukasti Lännen voittoon.

Pinja Pikkusaari, Anja Seppänen, Aino Soininen ja Sohvi Vehko edustivat E-tyttöjen Lännen pelisarjan joukkueessa. Joukkueen toisena pelinjohtajana toimi LMV:n valmentaja Tiia Lahtinen. Länsi nappasi täpärästi voiton Idältä. Anja palkittiin Lännen joukkueen I palkinnolla.

Janakkalassa ratkottiin D-ikäisten Itä-Länsi-mestaruudet. D-pokien kilpasarjassa pelasi Niila Rajala, Leo Rajaniemi ja Leevi Saresma. Ensimmäinen jakso oli tasainen mutta toinen jakso oli Lännen juhlaa. Leevi palkittiin Idän joukkueen II palkinnolla. Pelisarjassa Niklas Elo ja Ilari Kallio laittoivat kampoihin Lännelle mutta niukasti voitto meni Lännelle.

LMV:ltä Siri Salminen ja Hilda Laaksonen pelasivat Idän D-tyttöjen pelisarjassa ja Idän joukkueen toisena pelinjohtajana toimi LMV:n valmentaja Elisa Korhonen. Länsi vei voiton selvin lukemin. Siri palkittiin Idän joukkueen II palkinnolla.

Roihuvuoren pesäpallostadionilla C-ikäiset ottivat mittaa toisistaan. Idän joukkueessa pelasi Oula Rajala, Luka Laaksonen, Sulo Saraluoto ja Patric Korhonen. C-poikien kilpasarjan peli eteni aina supervuoroon saakka ja lopuksi Itä taipui Lännelle.

LMV:ltä Inna Hakala, Vilja Hautaniemi ja Eerika Laine taistelivat C-tyttöjen Idän joukkueessa Länttä vastaan. Länsi kuitenkin vei voiton.

Lahden Mailaveikot ry.

Lahden Mailaveikot ry. / Tilisys Oy
Ratavartijankatu 11
15170 Lahti


toimisto(at)lahdenmailaveikot.fi


y-tunnus 0149689-6


PESÄPALLON ERIKOISSEURA JO VUODESTA 1929. 

BASEBALLIA MYÖS.