Joni Hack LMV:n junioripäälliköksi

7.3.2017

Joni Hack
Joni Hack

Lahden Mailaveikkojen junioripäälliköksi on valittu 26-vuotias oululaislähtöinen Joni Hack. Itseään avoimeksi ja iloiseksi joukkuepelaajaksi kuvaileva Joni on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, ja opiskelee tällä hetkellä töiden ohessa liikunnanohjaajaksi Vierumäellä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Työkokemusta on kertynyt monipuolisesti liikunta-alalta opetus- ja valmennustöistä sekä erilaisista urheiluseuratoiminnan tehtävistä.

Intohimoisena urheilumiehenä Joni seuraa vapaa-ajallaan monipuolisesti eri lajeja. Omaa harrastustaustaa on pesäpallon, jalkapallon ja salibandyn parista. B-ikäisenä lajivalinta osui salibandyyn, ja edelleen jatkuvan pelaajauransa ohella hän on toiminut valmennustehtävissä useiden vuosien ajan. Pesäpallon saralla kasvattajaseura on perinteikäs Oulun Lippo. Mieleenpainuvimmaksi saavutuksekseen kopparina ja kärkietenijänä pelannut Joni mainitsee nuorisoleirin pelisarjan voiton Seinäjoella vuonna 2006.

Joni aloittaa uudessa tehtävässään maaliskuun aikana. Hän mainitsee kehittyvän seuran tärkeimmiksi rakennuspalikoiksi laadukkaan valmennuksen, yhteisöllisyyden sekä hyvin rakennetun pelaajapolun, jolla on selkeät tavoitteet. Joni odottaa innolla uusia haasteita ja seuraväen tapaamista. Toivotetaan vastavalittu junioripäällikkö lämpimästi tervetulleeksi Lahteen ja Mailaveikkoihin!