Tuomarikoulutukset

19.1.2020

Kevään tuomarikoulutukset alkavat 31.1. ikäluokkien mukaisissa ryhmissä. Myös muilla, kuin seuran jäsenillä, mahdollisuus osallistua.

Tuomarikoulutuksia


Teoria/video -koulutus

(G-,) F- ja E-ikäiset
- pe 31.1. klo 17-20 tai
- la 8.2. klo 15-18

D- ja C-ikäiset (tämän ryhmän kanssa koulutukseen voivat osallistua myös esim. harraste- tai somepesiksen pelaajat/tuomarit)
- la 1.2.  klo 12-15 tai
- la 8.2. klo 12-15

Paikka: Neste Karisto, Kauppiaankatu
Kouluttajina: C-tason tuomarimme Tiia + apuvoimat

Tarkoituksena käydä teoria läpi ihan jokaisen pelaajan kanssa. Nuorempien vanhemmat myös tervetulleita mukaan. Koulutuksia järjestetään siis 2 kpl molemmille ryhmille, joten sairastupalaiset ja muissa menoissa olevat voivat osallistua sitten seuraavaan. Koitetaan saada jakaantumaan porukka suurinpiirtein tasan.

Tulevana kesänä pyritään saamaan uusia tuomareita mukaan ja vanhoja nostamaan tasoa, jotta rohkenevat viheltämään myös kovatasoisimpia pelejä. Pelaajille on erittäin tärkeätä ymmärtää sääntöjen osaamisen merkitys. 

Teorian jälkeen tulee olemaan mahdollisuus osallistua ystävänpäivä- ja pääsiäisturnauksessa käytännön tuomaroinnin harjoitteluun. Esimerkiksi, jos F-pojat pelaavat lauantaina, ovat pesätuomareina sunnuntaina F/E tyttöjen peleissä, ja toisinpäin.

Ennen kesän kilpakauden alkua järjestetään Kisapuistossa vielä kaksi kenttäkoulutusta, jossa käydään läpi tuomarin paikkoja ja vihellyksiä käytännössä.

Seuran jäsenille koulutus ilmainen, muilta veloitus 20€.

Lisätietoja tuomarivastaava(at)lahdenmailaveikot.fi

Jesse Tuokkola ja Tiia Lahtinen